maj 16, 2017

Om os

Om Vita Media Lab

Vi bruger Big Data til at give dig bedre data, så du får bedre leads og flere kunder.

Vi har en simpel filosofi.

E-mail-marketing er ikke et numbers game. Det gælder ikke om at sende så mange mails ud som muligt, og håbe på at der er nogen, der bider på krogen. Hvis du reducerer din e-mail-marketing til at sende så mange e-mails som muligt, er der ikke den store forskel på dig og ham prinsen fra Nigeria.

Hvis du kun har fokus på mængden af e-mails, du sender ud, begynder dine e-mails at miste relevans hos modtageren. Dels på grund af den mængde de modtager, men også fordi denne volume-tænkning ikke levner plads til at tilpasse e-mails til den enkelte bruger. Så begynder brugerne af melde fra, anmelde dig for spam og du får færre konverteringer. 

Derfor satte vi os for at bygge et system, der målrettet kunne ramme brugerne, med indhold de interesserer sig for, på de tidspunkter, hvor de er mest motiverede. Det gør vi ved at samle informationerne om brugerne på ét sted: købsdata, feedback på kampagner, 3. parts data, demografi m.m. 

Med bedre viden om dine brugere, kan du sende bedre mails - mails, der er tilpasset den enkelte bruger, så de er relevante og skaber et ægte engagement.

Det system har vi kaldt M.A.S.S. (Marketing Automation & Segmentation System), og det er markedets mest avancerede e-mail-marketing platform.

Du kan kontakte os her, hvis du vil vide mere om, hvordan du tager din e-mail-marketing til det næste niveau.

Vita Media Lab M.A.S.S.

Vi samler data fra dine egne lister og tilføjer løbende 3. partsdata, købshistorik, kampagnedata og oplysninger om brugeradfærd, så du kan sammensætte præcise segmentrede lister. Før data lagres i M.A.S.S, bliver det renset og valideret, så vi holder en høj datakvalitet. Dine segmenter kan bruges til e-mail- og SMS-udsendelser, optimering af landing pages, sociale kampagner m.m. M.A.S.S. slipper ikke brugeren,men opdaterer databasen med brugernes adfærd og respons på kampagner.