september 3, 2017

Features

Fuld kontrol med jeres kampagner

Det vigtigste aspekt i e-mail marketing er, at jeres e-mails når frem til afsenderen, og her betyder omdømme alt. Med et dårligt omdømme risikerer jeres e-mails at blive kategoriseret som spam af modtagerens mailserver. Omdømme bestemmes af aktiviteterne fra den IP-adresse, I sender fra, som fx afvisningsfrekvenser, klager, serveropsætning, frekvens og volumen af udsendelser m.m.

Med en dedikeret server og jeres egen range af IP-adresser, har I bedre kontrol med jeres omdømme, adgang til udvidet validering, omfattende domæne branding og dermed flere succesfuldt leverede e-mails.

Overlegen marketing automation

Med vores indbyggede marketing automation motor, kan du målrette beskeder til dine kunder på de helt rigtige tidspunkter. Opsæt et flow af e-mails, der automatisk udsendes baseret på dine kunders aktivitet. 

  • Opdag når brugerne efterlader indkøbskurve og få salget i hus ved at opmuntre dem til at gennemføre købet. 
  • Giv et godt førstehåndsindtryk, og vis hvad du har at byde på, ved at lave velkomstpakker til nye brugere.
  • Sælg mere med personlige ordrebekræftelser med anbefalede, relaterede produkter.
  • Følg op på køb ved bede om tilbagemeldinger. Send en brugerundersøgelse eller giv dine kunder nyttigeoplysninger om, hvordan de får mest ud af deres produkt.
  • Vind tabte og inaktive kunder tilbage ved at sende dem engagerende e-mails.

Udvid målgruppen med Facebook Audience

Email marketing er den mest anvendte digitale kanal på planeten og med god grund.

De bedste forretninger kommer fra folk, der kender dig. Folk på dine e-mail-lister er mere tilbøjelige til at engagere sig og købe fra dig.

Alligevel har e-mailmarketing den udfordring, at selv de bedste e-maillister kun indeholder et mindre udsnit af din målgruppe. Samtidig er 75% af danskerne på Facebook, der med sit audience-værktøj kan give dig adgang til meget store udsnit af din målgrupper. 

Vi har kombineret de bedste fra de to verdener: ved at uploade segmenterede brugerdata kan du få Facebook til at sammensætte målgrupper med udgangspunkt i alle Facebook-brugere, der deler karakteristika med dine brugere. På den måde bruger du dine kvalificerede brugerdata til at nå ud til et langt større publikum. 

Hvis også gerne vil annoncere på Instagram, er det ikke noget problem, da Instagram deler annonceplatform med Facebook. 

Markedets mest avancerede segmenteríng

Segmentering med Vita Media Labs M.A.S.S er mere end bare tracking af hvilke mails, der åbnes og hvilke links i mailen, der klikkes på. M.A.S.S. indsamler data på tværs af dine digitale kanaler og knytte dem sammen på brugerniveau, så du kan lave meget specifikke brugerprofiler og gøre dine udsendelser så relevante som muligt for dine brugere. Det er væsentligt, da netop mængden af e-mails du udsende til hver bruger, er afgørende for frameldingsraten.

Vores avancerede segmenteringsalgoritme kan også bruges til at forudsige brugeradfærd og præferencer, så du kan lave bedre e-maillister, der når ud til flere bruger i målgruppen.

Udnyt den fylde styrke af Big Data

Big Data er ikke noget værd, hvis det ikke er struktureret. Du har ingen glæde af, at have oceaner af data, hvis du ikke kan matche det. Brugerdata der er frakmenteret rundt omkring på tværs af kanaler og tekniske platforme, er stort set ubrugeligt. 

Vita Media Labs M.A.S.S er Big Data for fuld udblæsning. Vi matcher data på brugerniveau og opsamler datapunkter for brugernes adfærd, transaktioner, demografi mm., så du kan bruge den viden til at optimere landing pages og e-mails, tilpasse produkttilbud og time dine henvendelser til brugernes behov. 

Med andre ord: øge din konvertering.

Er du klar til at tage din e-mail marketing til det næste niveau?